Η δόλια στυτική δυσλειτουργία διαγιγνώσκει τους φορολογούμενους

Posted on Updated on

Η στυτική δυσλειτουργία είναι γνωστή με το τεχνικό της όνομα ανικανότητας

Σπασμένο Πούτσο

Θεωρείται διαταραχή όταν ένα αρσενικό δεν μπορεί να διατηρήσει στύση κατά τη σεξουαλική επαφή. Η ED μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις στη συνολική ψυχολογία του ατόμου και επίσης να προκαλέσει προβλήματα σε μια σχέση. Οι λόγοι για αυτό είναι περίπλοκοι αλλά συχνά αθετούν τα στίγματα που σχετίζονται με την αρρενωπότητα και την έλλειψη εκεί εάν ένας άντρας δεν μπορεί να ικανοποιήσει επαρκώς τις σεξουαλικές ανάγκες των συντρόφων του.

Σχεδόν το 80% όλων των περιπτώσεων μπορεί να αποδοθεί σε συγκεκριμένα φυσικά προβλήματα που μπορεί να έχει ένα άτομο

Αυτές οι υποκείμενες καταστάσεις μπορεί να είναι καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτης, προβλήματα προστάτη και παρενέργειες φαρμάκων. Τα περισσότερα από αυτά τα ζητήματα σχετίζονται κάπως με σημαντικά προβλήματα ροής αίματος ως αποτέλεσμα των υποκείμενων συνθηκών.

Αντικαταθλιπτικά και λίμπιντο

Επιπλέον, πολλά διαφορετικά φάρμακα που περιλαμβάνουν αντικαταθλιπτικά μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες που επηρεάζουν τη λίμπιντο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι ψυχολογικές αιτίες είναι συχνά οι ένοχοι. Αυτά μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ορισμένων σκέψεων που είναι η πίεση που μπορεί να προκύψει όταν ένας άνδρας ασκεί σεξουαλική δραστηριότητα. Σε πολλές περιπτώσεις, στους άνδρες μπορούν να χορηγηθούν διάφοροι τύποι φαρμάκων όπως το Viagra που είναι αναστολείς της PDE5. Αυτά επηρεάζουν βασικά τους μύες στο πέος και συμβάλλουν στη συνεχή ροή του αίματος στο πέος μόλις διεγείρεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις ψυχολογικής ανικανότητας, η φαρμακευτική αγωγή θεραπεύει συχνά το πρόβλημα. Σε άλλες περιπτώσεις στους άνδρες μπορούν να δοθούν ποινικά εμφυτεύματα και διάφοροι τύποι εμφυτευμάτων που μπορούν να βοηθήσουν στη χαλάρωση των μυών και την αγγειοδιαστολή των αιμοφόρων αγγείων στο πέος. Επιπλέον, ορισμένοι μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν αυτό που λέγεται αντλία πέους για να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.

Πώς να διαγνώσετε το ED;

Από τεχνικής απόψεως, ο όρος ΕΔ μπορεί να διαγνωστεί μόνο όταν ένα άτομο είχε συνεπή προβλήματα με βάση σχεδόν 3 μήνες. Αυτό το ζήτημα μπορεί να έχει μεγάλη αμηχανία που σχετίζεται με αυτό, και συχνά οι άνδρες δεν θα εμφανιστούν και θα ενημερώσουν το γιατρό τους ότι έχουν προβλήματα με τη λίμπιντο. Υπολογίζεται ότι πάνω από το 70% όλων των περιπτώσεων δεν εντοπίζονται ως αποτέλεσμα του φόβου ή / και της αποφυγής. Σε πιο δύσκολες περιπτώσεις που προκύπτουν από φυσικά ζητήματα, μια ποικιλία διαφορετικών τεχνολογιών απεικόνισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομόνωση του προβλήματος. Οι εικόνες που λαμβάνονται πριν και μετά τη στύση μπορούν να ωφελήσουν πολύ την ακριβή διάγνωση και θεραπεία

Τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για να περιορίσει τις δυνατότητες για τέτοια θέματα;

Συνιστάται στους άνδρες να προσπαθούν να ασκήσουν και να ενισχύσουν το πέος τους μέσω ασκήσεων μυϊκής συστολής. Όπως και ένας μυς σε άλλα μέρη του σώματός σας, το πέος μπορεί να αναπτυχθεί σε περιφέρεια και μήκος ως αποτέλεσμα της επέκτασης των μυών.

Επιπλέον, αυτές οι ασκήσεις σύσφιξης και συγκράτησης του πέους όρθια μπορούν να βοηθήσουν έναν άνδρα με έλεγχο και αυτοπεποίθηση όταν ασχολείται με σεξουαλική δραστηριότητα.

6 thoughts on “Η δόλια στυτική δυσλειτουργία διαγιγνώσκει τους φορολογούμενους

  Socrates Demopoulos said:
  18 Οκτωβρίου, 2020 at 2:35 μμ

  Ποτέ δεν πίστευα ότι το ED θα μου συνέβαινε μετά από δεκαετίες που έχω μια υπέροχη σεξουαλική ζωή. Παίρνει μια έλξη γνωρίζοντας ότι τώρα έχω ED. Όμως, υπάρχει ελπίδα όταν παραδέχτηκα στη γυναίκα μου ότι χρειαζόμουν μια λύση για το ED.

  Efstathios Zacharias said:
  19 Οκτωβρίου, 2020 at 4:33 μμ

  Από τότε που γύρισα 30, άρχισα να νιώθω ότι η αντοχή μου δεν ήταν όπως ήταν. Στη νεολαία μου συνήθιζα να διατηρώ στύση για όσο θέλω, αλλά τότε μια μέρα το φως μόλις σβήνει. Είναι δύσκολο να συνεχίσω τα πράγματα όταν αισθάνομαι την πίεση του συντρόφου μου και έχω την επιθυμία να τα ευχαριστήσω σεξουαλικά. Η φαρμακευτική αγωγή βοηθά κάπως, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς τα ίδια όπως ήταν.

  Stelios Gallos said:
  21 Οκτωβρίου, 2020 at 5:17 πμ

  Για πολλά χρόνια υπέφερα με στυτική δυσλειτουργία. Πιστεύω ότι το ζήτημα, στην περίπτωσή μου, οφείλεται στο υπερβολικό βάρος. Πιστεύω ότι υπάρχει επίσης ένας ψυχολογικός παράγοντας, καθώς μερικές φορές μπορώ να διατηρήσω μια σταθερή στύση. Το ζήτημα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό που θυμάμαι. Η πρώτη μου σεξουαλική συνάντηση ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά τελείωσε όταν δεν μπόρεσα να διατηρήσω εκλογές φορώντας προφυλακτικό. Από τότε, είχα πολλές επιτυχημένες συναντήσεις, αλλά το ζήτημα εξακολουθεί να προκύπτει κατά καιρούς. Πιστεύω ότι η απώλεια κάποιου βάρους θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας. Ίσως η αύξηση της εμπιστοσύνης που συνοδεύει την απώλεια βάρους θα επιλύσει επίσης τον ψυχολογικό παράγοντα.

  Sotirios Collias said:
  23 Οκτωβρίου, 2020 at 7:24 πμ

  Κάποτε δεν μπορούσα να σηκωθώ κατά τη διάρκεια του σεξ με ένα κορίτσι που κατάφερα τελικά να φτάσω στο κρεβάτι. Την έβγαλα πολλές ημερομηνίες πριν τελικά έχω την ευκαιρία και όταν το κατέληξα δεν μπορούσα να δυσκολευτώ.

  Alexandros Kostas said:
  25 Οκτωβρίου, 2020 at 2:12 μμ

  Ο πρώην σύζυγός μου είχε πρόβλημα πριν από χρόνια. Δεν μπορούσε να κάνει σεξ, έτσι ήταν θυμωμένος κάθε μέρα. Δεν θα πάει στο γιατρό γιατί ήταν ντροπιασμένος. Δοκίμασε τα πάντα, ακόμη και μια πόρνη! Δεν μπορούσα να τον περιμένω πια, αφού αρνήθηκε να πάρει βοήθεια. Τώρα είμαι σε μια φανταστική σχέση και είναι μόνος.

  Alex Bouras said:
  25 Οκτωβρίου, 2020 at 10:39 μμ

  Άρχισα να χρονολογώ κύριοι που είναι 22 χρόνια μεγαλύτεροι από εμένα. Όλα ήταν καλά για τα πρώτα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είχε στυτική δυσλειτουργία. έχει μιλήσει με τον πάροχό του και έχει προβλήματα με τον προστάτη και ο πάροχος του έδωσε φάρμακα για να τον βοηθήσει με τη στυτική δυσλειτουργία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *